Tast de vins previ als concerts

Si t'agrada el món del vi o simplement vols viure per primera vegada una cata professional, aquesta és la teva oportunitat. Dins el Museu del meravellós espai on es realitzen els concerts, Ciutadella de Roses, realitzarem de 20:00 a 21:00 unes degustacions limitades a 30 persones.

L'enòleg del celler maridat explicarà personalment com ha creat els seus vins, mentre els degustem. Sabrem quins sabors i olors hem de trobar en els seus vins, el perquè dels cupatges, amb què s'ha inspirat, el perquè del nom dels seus vins... Una experiència enològica perfecta, per començar amb bon peu una nit de Sons del Món. A cada tast es tastarà un mínim de 4 vins.

Comprar aquí el teu Tast de Vins

Tast dels vins Clos d'Agon previ al concert David Bisbal

01/08 _ Museu de la Ciutadella, Roses _ 20:00h Preu: 12 €

El celler Clos d'Agon, ubicat a Calonge a l'espai natural de les Gavarres, ofereix un tast amb una selecció dels seus reconeguts vins. La seva selecció de varietats de raïm, la diversitat de sòls i el peculiar microclima d’aquesta regió convergeixen per produir vins únics de gran qualitat.

Tast dels vins Vinyes dels Aspres previ al concert Antònia Font

02/08 _ Museu de la Ciutadella, Roses _ 20:00h Preu: 12 €

El celler Vinyes dels Aspres, de Cantallops, ofereix un tast dels seus vins singulars, elaborats fonamentalment a partir de varietats autòctones i tradicionals de l’Empordà, com la garnatxa o la carinyena, i amb raïms procedents exclusivament de les seves vinyes.

Tast dels vins Celler d'Espolla previ al concert Sergio Dalma

03/08 _ Museu de la Ciutadella, Roses _ 20:00h Preu: 12 €

El Celler Cooperatiu d’Espolla ofereix ujn tast amb una selecció dels seus reconeguts vins. El celler és una de les empreses vinícoles amb més llarga tradició a la comarca de l’Alt Empordà, ja que va ser fundat el 1931.

Tast dels vins Celler Gerisena previ al concert Oques Grasses

04/08 _ Museu de la Ciutadella, Roses _ 20:00h Preu: 12 €

Celler Gerisena, el nou projecte de la Cooperativa de Garriguella, ofereix un tast dels seus vins elaborats amb raïms de vinyes velles de muntanya situades al Paratge Natural de l’Albera, amb una mitjana d’edat de vuitanta anys. Vinyes plantades en terreny pisarrós i pobre, de poca producció, que aporten una gran qualitat als seus vins.

Tast dels vins Masetplana previ al concert Luz Casal

07/08 _ Museu de la Ciutadella, Roses _ 20:00h Preu: 12 €

El celler Masetplana, de Garriguella, ofereix un tast dels seus millors vins reconeguts per la seva gran qualitat i elevada expressivitat. Vins que expressen la singularitat dels sòls on estan plantades les seves vinyes, que s’escampen pels terrenys sorrencs de la plana i de pissarra i granit de les zones més muntanyoses.

Tast dels vins Empordàlia previ al concert Anastacia

08/08 _ Museu de la Ciutadella, Roses _ 20:00h Preu: 12 €

El celler Empordàlia, de Vilajuïga, ofereix un tast amb una selecció dels seus vins més reconeguts. Empordàlia és la unió de petits productors de l’Empordà que treballen la terra des de fa moltes generacions per elaborar vins que combinen la tradició i la qualitat.

Tast dels vins Mas Llunes previ al concert God Save The Queen

09/08 _ Museu de la Ciutadella, Roses _ 20:00h Preu: 12 €

El celler Mas Llunes, de Garriguella, ofereix un tast del seus vins elaborats únicament amb els raïms de les pròpies vinyes majoritàriament de varietats tradicionals de l’Empordà. Aquest celler familiar de llarga tradició produeix vins de qualitat practicant una viticultura de producció ecològica.

Tast dels vins Martin Faixó previ al concert Joan Dausà

10/08 _ Museu de la Ciutadella, Roses _ 20:00h Preu: 12 €

El celler Martin Faixó, de Cadaqués, ofereix un tast dels seus vins elaborats amb vinyes plantades a prop del mar dins el parc Natural del Cap de Creus. Vins plens de caràcter i expressió que capturen l’essència d’un terreny i d’una tradició familiar.

Tast dels vins Vinyes d’Olivardots previ al concert The Tyets

11/08 _ Museu de la Ciutadella, Roses _ 20:00h Preu: 12 €

El celler Vinyes d’Olivardots, de Capmany, ofereix un tast amb una selecció dels seus reconeguts vins elaborats amb vinyes de varietats tradicionals plantades a terrers al·luvials, pissarrosos i granítics. Una combinació que aporten complexitat i caràcter als seus vins, afegint capes de sabors i aromes.