SAU30

08/07 _ Plaça de la Basílica, Castelló d´Empúries _ 20:00h

Entrades: a partir de 22€

19h: obertura Village food & drinks . Museu Farinera ( a 2 min. del concert).
20h: SAU30.
*El village obrirà quan finalitzi el concert.

INFORMACIÓ SAU30

SAU30 és el projecte que retorna als escenaris, dues dècades més tard de la seva desaparició, a tot l'equip que formava part de la popular banda osonenca. Músics, tècnics, road mànagers i, en de nitiva, l'estructura que els va convertir en un dels grups més importants de l'escena catalana.

Una oportunitat única per reviure els grans èxits d'una de les bandes essencials del nostre país. SAU30 vol ser un retorn de l'esperit de la formació osonenca i de la màgia d'aquelles nits on els somnis es podien fer realitat a través de la música. L'escenogra a ha estat dissenyada per Lluís Martí, tècnic de llums de SAU (1989-99) que, juntament amb Carles Sabater, va ser autor de totes les escenogra es de SAU, entre elles les de gires espectaculars com "El més gran dels pecadors" o "Junts de nou per primer cop".

Tasta el vi maridat amb SAU30 durant el concert:

Babala.jpg

Babalà Negre 2016

Cooperativa d'Espolla
Espolla

Preu: 10€

COMPRA EL TAST PREVI

Cançons d'amor i cançó protesta, sensibilitat i lluita, poesia i rock & roll. Aquest binomi el trobem en el mític grup català de Sau i el trobem també en una petita població de l'Alt Empordà com és Espolla. Trepitjar les vinyes velles que envolten les cases de parets de pedra seca fa que se t'acluquin els ullets sentint nostàlgia i agraïment per totes aquelles persones que ho han conservat amb tanta perseverança i esperant tan poc a canvi. Però en creuar els murs descobreixes les mirades crítiques i profundes d'una societat resilient i insubmisa. L'històric Celler Cooperatiu d'Espolla puja als escenaris amb el Babalà negre, un vi que embotella identitat i atreviment fet amb la varietat mediterrània per antonomàsia, la garnatxa, i amb una varietat que mai fins ara havia confessat que formava part del cupatge d'un vi negre, com és la garnatxa roja. Fruita golosa, tanins rodons, un vi que se sent còmode de ser el que és, alegre i segur de sí mateix. Potser durant aquest concert olorareu aquesta garnatxa i recordareu aquella nit d'estiu de l'any 1998 en què Sau va aparèixer sota els focus del camp de futbol d'Espolla, se us encongirà el pit i fareu un altre glop.

També et pot interesar