Joan Dausà

07/07 _ Plaça de la Basílica, Castelló d´Empúries _ 22:30h

Entrades: a partir de 20€

21 h: obertura Village food & drinks . Museu Farinera ( a 2 min. del concert).
22:30h: JOAN DAUSÀ.
*El village obrirà quan finalitzi el concert amb menjar, beure i música en directe.

INFORMACIÓ JOAN DAUSÀ

El 2018 serà l'any de Joan Dausà.

A l'abril s'ha publicat el seu tercer disc, Ara Som Gegants, produït per Santos & Fluren, dos dels productors més influents del moment, que han produït també els darrers treballs de Love of Lesbian o Sidonie, entre d'altres. L'expectació que aixeca la tornada de Dausà, que al 2015 va decidir fer una aturada, s'ha pogut comprovar quan s'han exhaurit, en només 15 hores, les entrades per al seu concert de presentació a les Escales de la Catedral de Girona i, en un mes, les del concert de presentació a Barcelona.

Allò que va començar ara fa sis anys com un joc entre amics, ha acabat esdevenint una de les propostes musicals més sòlides i singulars del panorama musical. Dos discos d'estudi i un en directe, cançons com "Jo Mai Mai" que han passat a formar part ràpidament de la banda sonora del país, concerts històrics com el doble concert de comiat al Palau de la Música amb les entrades exhaurides —una gesta a l'abast de molts pocs artistes— o un premi Gaudí a la millor BSO per Barcelona Nit d'Estiu, entre d'altres, són només algunes de les fites que ha aconseguit Joan Dausà.

Tasta el vi maridat amb Joan Dausà durant el concert:

vins-terra-remota-camnito-rose.png

Caminito 2017

Terra Remota
Sant Climent Sescebes

Preu: 10€

COMPRA EL TAST PREVI

Qualsevol enòleg que coneguis et dirà sempre que el vi rosat , encara que no ho sembli, és el més difícil d'elaborar. Trobar aquell punt harmònic entre la lleugeresa hidratant d'un vi blanc encara jove i el volum saborós i llarg d'un vi macerat amb les seves pells és difícil. Per això és més gratificant també quan ho aconsegueixen. Caminito és el vi rosat de les vinyes ecològiques de garnatxa del celler Terra Remota a Sant Climent Sescebes, Alt Empordà. Un cop el tastes sents el pas per boca de la fruita recent collida, dolça, aromàtica i refrescant, la finor d'una gota de perfum desat al coll i la satisfacció de la feina feta amb amor. . Un paral.lelisme que encaixa amb Joan Dausà l'artista triat per maridar amb el Caminito. És obra d'artista, que et transmet autoexigència, equilibri i valentia. Dos recorreguts sòlids que cada anyada milloren i es consoliden sense perdre la frescor del primer dia. A l'igual que quan escoltes la música de Joan Dausà us posareu els llavis a la copa i tornarà aquell pensament agradable que guardeu a la vostra motxilla de records. I us sentireu identificats.

També et pot interesar