Michael Nyman

06/07 _ Plaça de la Basílica, Castelló d´Empúries _ 22:30h

Entrades: a partir de 22€

21 h: obertura Village food & drinks. Museu Farinera ( a 2 min. del concert).
22:30h: MICHAEL NYMAN.
*El village obrirà quan finalitzi el concert amb menjar, beure i música en directe.

INFORMACIÓ MICHAEL NYMAN

Nascut a Londres, Michael Laurence Nyman és un pianista i compositor britànic que va guanyar-se la popularitat amb composicions per a cinema de pel·lícules com ara El Piano (Jane Champion, 1993) i amb obres operístiques i per a concerts d'una qualitat enorme. Musicòleg i estudiós de la música antiga, combina tota classe d'instruments i diferents corrents amb el seu toc minimalista.

Considerat un dels compositors més innovadors i cèlebres de Gran Bretanya, el repertori de Nyman va des d'òperes i quartets de corda, fins a bandes sonores i concerts. No és només un compositor: Nyman interpreta al piano, dirigeix i, fins i tot, escriu, fa de fotògraf i de cineasta. Se'l podria considerar perfectament un 'home del renaixement', d'aquells amb una creativitat inquieta i amb una vessant artística polièdrica. Característiques que el converteixen en una de les icones culturals més influents de l'actualitat

Tasta el vi maridat amb Michael Nyman durant el concert:

FLOW_tinto_2015_copia.jpg

Flow Negre

Sota els Àngels
La Bisbal d'Empordà

Preu: 10€

COMPRA EL TAST PREVI

La pau, respirar, fer les coses a poc a poc, parar de fer coses. Observar 360 graus al teu voltant i meravellar-te de la bellesa amb què la natura ens obsequia, de les vinyes que comencen a créixer una mica cada dia quan despunta la primavera, que es tornen ufanoses a l'estiu ns que en recollim els seus fruits a principis de tardor i que resten estoiques tot l'hivern, esperant que torni el seu moment de renéixer. A l'Empordà hi ha un celler, Sota els Àngels, que ven ampolles de vi que guarden tots aquests moments i que anyada rere anyada esperen, pacients, ns el dia que vulguis anar-les a visitar al paratge biodinàmic d'on han sortit, a Sota el Àngels, d'uns ceps del Massís de Les Gavarres, un espai terrenal al Baix Empordà. El ow us guiarà amb les seves aromes sucoses de fruits rogencs i de plantes silvestres durant aquestes hores de concert que us heu regalat amb Michael Nyman, d'una forma elegant, àgil i plaent. Deixeu-vos emocionar per aquestes partitures que sembla que segueixin la remor de les onades del mar, que és la mateixa remor que portem tots a dins.

També et pot interesar