02/08 _ La Ciutadella, Roses

Obertura de portes i de la zona village a les 21h.

Entrades: a partir de 35€

Boney M. Featuring Maizie Williams

BONEY M., ELS REIS DE LA MÚSICA DISCO DELS 70’s LIDERATS PER LA SEVA CANTANT ORIGINAL MAIZIE WILLIAMS, ACTUARAN A SONS DEL MÓN

Boney M., un dels grans grups de la Música Disco dels 70s, liderat per Maizie Williams -una de les seves membres fundadores- celebrarà el seu quarantè aniversari el divendres, 02 d’agost a la Ciutadella de Roses. Un concert amb els Boney M. que, amb Williams acompanyada de tres cantants i una banda de músics internacionals, transformarà la ciutadella de Roses en la discoteca més espectacular, única i divertida de la Costa Brava.

Boney M. és un dels grups creadors d’èxits més reconeguts del planeta. Amb tan sols 10 anys de vida, el grup ja acumulava 18 discs de platí, 15 d’or i prop de 150 milions de discs venuts a tot el món. A la llista dels singles més venuts del Regne Unit van arribar a tenir-hi dues dues cançons, una gesta només igualada per The Beatles. Títols com “Brown Girl in the Ring”, “Ma Bake”, “Rivers of Babylon”, “Daddy Cool”, “Sunny”, “Rasputin” o “Belfast”, són només alguns dels èxits eterns dels Boney M. que tothom ha ballat, com a mínim, una vegada a la vida.

Informació important menors de 16 anys

Segons l'article 53 del Reglament d'Espectacles públics 112/2010 del 31 agost les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concerts, cafès concert i cafès teatre excepte quan es realitzen actuacions en directe i vagin acompanyats dels seus progenitors o tutors legals. És per aquest motiu que és necessari que els tutors dels menors presentin aquest document omplert i signat a l'entrada del concert. Per tal d'evitar cues us recomanem que us imprimiu el document a casa i que es pugui entregar al personal autoritzat just a l'entrada del concert.