Els Catarres + Animal

27/07 _ La Ciutadella, Roses _ 22:30h

Entrades: anticipada 15 € / taquilla 18 €

21 h: obertura zona Food Trucks i Village
22 h: Animal
23:15 h: ELS CATARRES

INFORMACIÓ ELS CATARRES

Els Catarres són un dels grups més importants del país amb un potencial d'atracció de públic molt transversal, que esperem convoqui públic familiar i adolescent, a La Ciutadella de Roses. Un concert que es programarà amb la gent dreta i que esperem poder convocar prop de 5.000 espectadors.

Aquest, serà el concert de presentació a l'Empordà del seu nou disc "Tots els meus principis". Un treball que ja es situa com un dels més venuts en llengua catalana i que avala a Els Catarres com un dels grups que marcaran aquesta temporada.

Tasta el vi maridat amb Els Catarres + Animal durant el concert:

Captura_de_pantalla_2018-04-27_a_las_9.18.24.png

Mas Vida Blanc

Mas Vida
Cistella

Preu: 10€

COMPRA EL TAST PREVI

La felicitat només és real quan és compartida. Catarres connecta amb la gent des de la proximitat, amb missatges transversals que desperten una rialla i fan pensar que no som tan diferents. Mas Vida és el tipus de celler del que qualsevol s'enamoraria, un somni fet realitat, uns vins plens de color, de vida i de bon rollo. Ningú es posaria mai els Catarres per seguir estant trist, i ningú obriria un Mas Vida blanc per endinsar-se en les seves penes. És un maridatge per celebrar l'alegria, per reunir els amics i per encendre l'esperit positiu de la gent comú. Aromes de ors fresques, de plantes de l'hort, de fruites en almívar, per una següent hidratació en boca, suc d'arbre fruiter, acidesa cruixent de beguda d'estiu. Un concert per parar el temps, per treure'ns les mascaretes i per permetre'ns jugar una estona a ser nosaltres mateixos

També et pot interesar